30 Nisan 2013 Salı

Diş Buğdayı Pastaları ve cupcakeleri

  Diş Buğdayı pastaları kategorisini en son 3 yıl evvel güncellemişim oysaki bu süre zarfında onlarca diş buğdayı pastası yaptım sanırım. Genelde diş buğdayı denildiğinde diş şeklinde pastalar çok daha fazla isteniyor . Ama gelgelim benim sitemde diş şeklinde hiç bir model yokmuş .
İşte çalıştığımız bazı modeller...


Model Burçinin Denemelerinden alınmıştır. Bir çok müşterim gibi Arel'in anneside Sevgili Burçin'in sitesinden bir model beğenmiş ve yapmamı rica etti. 




Işık'ın diş buğdayı partisinde pasta yerine cupcake tercih ettiler. Flama, diş buğdayı kurabiyeleri , diş buğdayı cupcakeleri ve partilerde tuzlu alternatiflerimizden pırasalı kiş ile parti masasını tamamladık. Işık neredeyse 2 yaşına geliyor ama diş buğdayı ürünlerini paylaşmak ancak kısmet oldu. 



Su ve Toprak'ın bebek mevlüdü pastalarıyla başlamıştık pastalarını yapmaya şimdi onlar 3.5 yaşında kocaman abi abla oldular bile :)

Alya 'nın diş buğdayı pastasını çalıştıkdan sonra 1. yaş günü pastasınıda yaptık. Görüşmeye geldiklerinde mink Alya'da bizi ziyaret etti. O kadar sevimli tombik bir bebek ki  maşallah. İyi ki tanımışız sizi Eda Hanım ve Alya. Her doğum günü öncesi Alya'yıda bekliyoruz mutlaka :)




                      Diğer diş buğdayı pastası modelleri için tık 
                      Diş buğdayı kurabiyeleri için tık 
Sipariş ve iletişim için
Mail : siparis@sekerdendusler.com
Tel: 0 232 421 70 01

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails